SonOyuncu - Nasıl Ücretsiz SC Kazanılır?

FriskDeterminant
Yakut Avcısı
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere hiç bir ücret ödemeden, hiç bir hileyi kullanmadan nasıl ücretsiz SC kazanılır, onu göstereceğim. İsterseniz başlayalım!

1- Piyango

Her yıl SonOyuncu'da Piyango Çekilişi olur. Bunlardan bir çok SC verilir. Eğer şanslıysanız SC kazanabilirsiniz.

2- Oyunlar

SonOyuncu'da oyun oynayarak SC kazanabilirsiniz. Bunu yapmak için öncelikle sıralamaya girmelisiniz. İlk 5'e (İlk 5 Olmayabilir) SC'ler verilir. O zaman hadi gazı kökleyelim!

3- Discord Çekilişleri

SonOyuncu'nun Discord sunucusunda her hafta 10 SC çekilişi olur. Katılmak için bir emojiye tıklamanız yeterlidir. SonOyuncu'nun Discord linki için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt Ol anlayışınız için teşekkürler.
.

4- Arkadaşlarından

Eğer zengin bir arkadaşa sahipsen sana azda olsa SC verebilir. Ama ondan istememelisin, biraz ayıp olur.

Evet arkadaşlar, bir Minecraft Rehberi'nin daha sonuna geldik. Daha fazla böyle şeyler isterseniz lütfen belirtin. Şimdilik hoşçakalın.

avnnn

avnnn

Yazar
Örümcek Katili
Güzel ve yararlı bir konu olmuş. Konuda anlatılmak istenilen "eğer paranız yoksa yapmanız gerekenler" :<

Gorkem0
Örümcek Katili
Güzel bir konu olmuş, iyi forumlar. :D

Mertuzzy
Şehrin Sakini
Çekilişlere ulaşamadım ben. Yardım Eder misiniz ?

Rospia
Yeraltı Kaşifi
Çekilişlere ulaşamadım ben. Yardım Eder misiniz ?
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt Ol anlayışınız için teşekkürler.
tıklayarak SonOyuncu Discord sunucusuna erişebilirsin. Katıldıktan sonra #çekiliş metin kanalına girip emojiye tıklayarak çekilişe katılabilirsin.

Üst Alt