- Konular
- 225
Doğrulanmış Bot Geliştiricisi Rozeti Nasıl Alınır?
Merhaba şehir sakinleri, bu konumda sizlere Doğrulanmış Bot Geliştiricisi rozeti nasıl alırsınız onu anlatacağım.
Öncelikle şunu söylemek isterim ki bu rozeti almak istiyorsanız gerçekten ama gerçekten çok sabırlı olmalısınız. Neden mi?
Ben bu rozeti alabilmek için yaklaşık 45 gün bekledim. Değdi mi? Tabii ki değdi.
Gerçekten bu rozet profilinize ayrı bir hava katıyor! Tabii ki botumuza kattığı havayı da söylemeyi unutmayalım.
Kendimden örnek vereceğim;
Nasıl Alınır?
Öncelikle kendinize güzel bir Discord botu yapın, daha sonrasında bu botu paylaşabildiğiniz kadar paylaşın. Neden mi?
Çünkü bu rozeti her botu olan ALAMAZ! Botunuzun +100 sunucuda bulunması gereklidir.
Daha sonrasında botunuz +75 sunucuyu geçince size Discord tarafından şöyle bir mesaj gelecek;
NOT: Linkler GÜVENLİK amacıyla karalanmıştır!
Bu rozet sistemi çıktıktan sonra insanlara bir takım sahte mesajlar gelmeye başladı.
Bir bot açıp o bottan insanlara "rozet almaya hak kazandınız, şifrenizi atınız ve rozetinizi ekleyelim" tarzında mesajlar atmaya başladılar.
Bunlara sakın ama sakın inanmayınız ve bildiriniz.
Peki gelen mesajın Discord'dan geldiğini nereden anlayacaksınız?
Mesajı atan kişinin yanında bu logo
Her neyse asıl konumuza dönelim.
Bu mesaj geldikten sonra Discord Developer sitesine giriş yapınız.
Hesabınıza giriş yaptıktan sonra oradan +100 sunucu olan botu seçiniz ve BOT kategorisinde [!] logosu göreceksiniz, o butona tıklayınız.
Daha sonrasında orada bulunan butona tıklayınız ve botunuz hakkında sorulan soruları cevaplayınız.
Soruları sormadan önce sizden arkalı önlü kimlik fotoğrafı istiyor.
Daha sonrasında başvurunuzu gönderiyorsunuz ve işlem bu kadar! Geri kalanını Discord yetkililerine bırakıyoruz ve bekliyoruz.
Benim yaklaşık 45 gün sürdü, sizin ne kadar sürer bilemiyorum.
NOT: BU SÜREÇ İÇERİSİNDE MAİL KUTUNUZU SIKLIKLA KONTROL ETMEYİ UNUTMAYINIZ!
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir şehrin sakinleri!
Son düzenleme: