CS GO Nedir/Nasıl Oynanır?

Gorkem0

Gorkem0

Yazar
Counter Strike Global Offensive Nedir?

Açılımı Counter Strike Global Offensive olan. Oyunun Geliştiricileri, Valve ve Hidden Path Entertainment' dir. Oyun Ağustos 2012' de piyasaya sürülmüştür. Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz ve çok zevk alacağınız bir oyun ben de dahil dünya çapında birçok kişinin beğendiği bir oyun olmuştur. Her sene dünya çapında takımlar arası zevkli turnuvaları vardır.

Counter Stike Global Offensive oyununda yetenek grupları vardır. İlk başladığınızda sizin bir yetenek grubunuz olmaz çünkü bunun için 10 tane rekabetçi maç oynamanız gerekmektedir. Bu rekabetçi maçlarını oynadıktan sonra oyun sizi yetenek grubunuza yerleştirir. Oyun sizi yetenek gruplarına yerleştikten sonra da oynadığınız rekabetçi maçlara yetenek grubunuza göre oyuncular gelir ve siz onlarla oynarsınız. Counter Strike Global Offensive oyunu ilk zamanlarda hemen ölmeniz gibi olan olaylar ve sebeplerden zor gelebilir ama oynamaya alıştıktan sonra sizde oyunu öğrenip, oyundan çoğu insan gibi zevk alabiliyorsunuz. Bana göre çok güzel bir oyun kesinlikle oynamalısınız zevk alacağınızı düşünüyorum, ben çok zevk aldım. Bir de arkadaşlarınızla oynamak çok zevkli bir olay.

Counter Strike Global Offensive nasıl yüklenir?

Counter Strike Global Offensive oyunu Steam programı üzerinden indirilen bir oyundur ve ücretsizdir.

Sistem Gereksinimleri (Windows İşletim Sistemi)
  • İşletim Sistemi : Windows® 7/ Vista / XP ya da üstü olmalıdır.​
  • İşlemci : Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor ya da daha üstü olmalıdır.​
  • Bellek : 2 GB RAM ya da üstü olmalıdır.​
  • Ekran Kartı : Ekran kartı 256 MB ya da daha fazla olmalıdır ve Pixel desteği ve DirectX 9 ile uyumlu olmalıdır.​
  • DirectX: Sürüm 9.0c olmalıdır.​
  • Depolama : 15 GB kullanılabilir alan ya da daha üstü olmalıdır.​
Sistem Gereksinimleri (Mac OS X İşletim Sistemi)
  • İşletim Sistemi : MacOS X 10.6.6 ya da daha yükseği olmalıdır.​
  • İşlemci : Intel Core Duo Processor (2GHz ya da daha üstü olmalıdır.)​
  • Bellek : 2 GB RAM olmalıdır.​
  • Ekran Kartı : ATI Radeon HD 2400 veya daha iyisi / NVidia 8600M yada daha iyisi olmalıdır.​
  • Depolama : 15 GB kullanılabilir alan yada daha üstü olmalıdır.​

Sistem Gereksinimleri (SteamOS + Linux İşletim Sistemi)
  • İşletim Sistemi : Ubuntu 12.04 olmalıdır.​
  • İşlemci: 64-bit Dual core from İntel ya da AMD at 2.8 GHz ya da daha üstü olmalıdır.​
  • Bellek : 4 GB RAM ya da daha üstü olmalıdır.​
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8600 / 9600GT, ATI / AMD Radeon HD2600/3600 (Graphic Drivers: Nvidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1 ya da daha üstü olmalıdır.​
  • Depolama : 15 GB kullanılabilir alan yada daha üstü olmalıdır.​
  • Ses Kartı : OpenAL Compatible Sound Card​

Oyun hakkında yeterince bilgi verdiğimi düşünüyorum sizde indirebilirisiniz. Şimdi gelelim oyun görsellerine;

Oyun Görselleri:

resim_2020-12-07_002051.png

resim_2020-12-07_002150.png

resim_2020-12-07_002254.png

Not: Selam bugün sizlere "Counter Strike Global Offensive nedir/nasıl oynanır?" onu gösterdim konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar...

BatuhanYlmz
Çok güzel bir oyun, fakat 30fps ile oynanmıyor. :confused:

Deucalion

Deucalion

Yazar
Bilmeyenler için yararlı bir konu olmuş Görkem, ellerine sağlık.