Silinmiş Konu

Oyuncular Şehri

Siz Bu Oyunu Hatırlıyormusunuz ?

• Hayır

Oy: 0 0.0%
  • Sıkıcııııı!!!!

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArdaDemr

ArdaDemr

Yönetici
Konular
228
Eline Sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: HzDeyvid
Azaghal
Konular
0
Konuda birkaç hata var onları düzeltmeni öneririm. ZombiRock geçici süreliğine değil tamamen kapatıldı. ZombiRock şu hayatta oynarken en zevk aldığım oyunlarda ilk 3 sıralamasında olurdu fakat erkenden gitti. Gördüğüm kadarıyla "Project Brawl Busters" adı altında bir oyun ekibi tekrardan ZombiRock'ı yapmak için uğraşıyorlar. 1 yılı aşkın süredir çıkacak denilmekte fakat şuan halen yapım aşamasında gözüküyor. Umarım boşa umutlandırmazlar bizi.

HzDeyvid
Konular
11
Konuda birkaç hata var onları düzeltmeni öneririm. ZombiRock geçici süreliğine değil tamamen kapatıldı. ZombiRock şu hayatta oynarken en zevk aldığım oyunlarda ilk 3 sıralamasında olurdu fakat erkenden gitti. Gördüğüm kadarıyla "Project Brawl Busters" adı altında bir oyun ekibi tekrardan ZombiRock'ı yapmak için uğraşıyorlar. 1 yılı aşkın süredir çıkacak denilmekte fakat şuan halen yapım aşamasında gözüküyor. Umarım boşa umutlandırmazlar bizi.
Hayır Hiçbir Yanlış Bilgi Yok Benim Yanlış Dediğimi Sen Kendin Hiza Etmişsin Zaten :)

HzDeyvid
Konular
11
Hayır Hiçbir Yanlış Bilgi Yok Benim Yanlış Dediğimi Sen Kendin Hiza Etmişsin Zaten :)
Uzun Zamandır Brawl Stars'ın Discordundayım Ve En Az 3 Ay İçinde Çıkıcağını Açıkladı 5 Aydır Beta Tester Alımları Yapıyor Bunun Sebepi Öylesinemi ?? Hayır ( Bende Zamanında Bu Oyun İçin Gündüzlerimi Geceme Katıyordum O Boss Beni Benden Alıyordu )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...