- Konular
- 225
Gerçekten komut bloklarıyla yapılabilecek en iyi harita diyebilirim sizlere.Ben oynarken çok eğlendim sizlere'de öneriyorum.
Haritanın Sürümü: 1.8
Haritanın Boyutu: 788 KB
Harita Yapımcısı: Andersonmat
Harita 4 mini oyundan oluşmaktadır. Bunları sıralayacak olursak Parkur, PvP, Labirent, Boss Savaşı olarak sıralanıyor.
Kilitleri açarak ilerliyorsunuz. Bu harita için bolca komut bloğu kullanılmıştır. Harita totalde 3 ay sürmüştür yapımı.
Kurallar vs. Haritanın içerisinde yazmaktadır.
Harita hakkındaki bilgiler aşağıda yazmaktadır.
Oyuna ilk parkur ile başlıyorsunuz.
Parkuru cidden çok zor yani baya zamanınızı alıyor yaklaşık 20 dakika kadar.
Hele parkur işinde kötüyseniz inanın en az 40 dakikanızı harcayacaksınız.
Parkuru bitirdikten sonra pvp'nin kilidini açıyorsunuz ve lobide bulunan butona sağ tıklayarak pvp bölümüne geçiş yapıyorsunuz.
Pvp aslında daha iyi olabilirdi, yapan kişi 3 adet zombi koymuş sadece.
Elinize demir kılıç veriyor ve bunları gözünüz kapalı öldürebilirsiniz
Ama fena değil, genede oyununuza bir zevk katıyor.
Pvp'yi bitirdikten sonra benim en sevdiğim "labirent" kilidi açılıyor ve labirent oyununa başlayabiliyorsunuz.
Labirent cidden çok büyük ve çok zor. Ben bu tarz işlerde cidden çok iyiyim. Bitirmem 1 dakika sürmedi bile.
Ciddi anlamda parkura da emek verilmiş. Oyuna girdiğinizde elinize pusula geliyor. Bu pusula sizi bitiş noktasına götürüyor.
Ben bunu labirenti bitirdikten sonra fark ettim . Buda geçemeyen arkadaşlar için güzel bir fırsat.
Labirenti bitirdikten sonra Boss Savaşı kilidi açılıyor. En zor olanda buydu benim için. Yapamadım creative moda geçtim.
Burada boss, wither oluyor. Wither'i kesmeye çalışıyorsunuz.
Daha sonrasında hepsini yaptıktan sonra haritamızı komple tamamlamış oluyoruz.
Ek olarak haritamızı gezmek için bir sistem yapılmış spawn'da direk butona tıklayarak haritayı gezebiliyoruz.
Umarım harita hoşunuza gitmiştir. Haritanın adı Sentinus.
Haritayı Mine Türk sitesinden aldım.
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ya da buraya tıklayarak siteye gidip indirebilirsiniz!
Son düzenleme: