- Konular
- 41
Selam! Bugün ki konumuzda Epic Games şirketinin her hafta yaptığı oyun veya oyunları ücretsiz yaptığı bir konu yazacağım. Bugün (18.02.2021) 2 adet oyunu bize ücretsiz olarak sundu ben de bu oyunları elimden geldiği kadarıyla size anlatacağım iyi okumalar. 
1.Oyunumuz:
Absolute Drift - Drift:
Oyunun asıl fiyatı 20 Türk lirasıdır fakat oyun 1 haftalığına (7 gün) ücretsiz olmuştur hemen alabilirsin ve acele de etmeyin 25 Şubat 19:00'a kadar vaktimiz var.
Araba oyunu olan Absolute Drift bol virajlı yollar da drift yaparak puan kazanıyorsunuz. Oyunda 6 adet araba bulunuyor ve onları da kişiselleştirebiliyorsunuz (Modifiye).
Sistem Gereksinimleri:
Windows:
Oturumlar: Epic Games hesabı gerektirir
Desteklenen Diller:
Oyun Hakkında Görseller:
Ios:
Desteklenen Diller:
2.Oyunumuz:
Rage2:
Oyunumuzun asıl fiyatı 299 Türk lirası
böyle bir oyun şuan da 1 haftalığına (7 gün) ücretsiz oldu bence kaçırmayın.
Sistem Gereksinimleri:
Oyun Hakkında Görseller:
1.Oyunumuz:
Absolute Drift - Drift:
Oyunun asıl fiyatı 20 Türk lirasıdır fakat oyun 1 haftalığına (7 gün) ücretsiz olmuştur hemen alabilirsin ve acele de etmeyin 25 Şubat 19:00'a kadar vaktimiz var.
Araba oyunu olan Absolute Drift bol virajlı yollar da drift yaparak puan kazanıyorsunuz. Oyunda 6 adet araba bulunuyor ve onları da kişiselleştirebiliyorsunuz (Modifiye).
Geliştirici: Funselektor Labs Inc. | Yayıncı: Funselektor Labs Inc. | Çıkış Tarihi: 29 Temmuz 2015 |
Derecelendirme: - | Platform: Windows ve Ios |
Ana Özellikler:
- 6 drift arabasını sür ve kişiselleştir.
- 3 farklı Oyun Modu, 34 farklı Driftkhana, Mountain Drifting ve Drifting seviyeleri.
- Oyunumuzda 5 Serbest Dolaşım yeri var ve her birinin kendine özgün teması var.
- Çevrimiçi Liderlik Tabloları, tekrar izleme ve yansıma arabalar. Arkadaşlarının veya dünyanın en iyi oyuncularının sürüşlerini izle!
- Mükemmel Drum & Bass ve Elektronik müzikleri (3 saati aşan müzikler).
Sistem Gereksinimleri:
Windows:
Minimum | Önerilen |
İşletim Sistemi Windows XP / Vista / 7/8/10 (64-bit Sistemler) | İşletim Sistemi 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir |
İşlemci Inter Core i3 2.2GHz veya AMD Eşdeğeri | İşlemci Intel Core i3 2.9 GHz veya AMD Eşdeğeri |
Hafıza 2 GB RAM | Hafıza 4 GB RAM |
Depolama 350 MB Kullanılabilir Alan | Depolama 400 MB Kullanılabilir Alan |
Grafik Kartı 512 MB RAM Intel HD Grafik | Grafik Kartı 2 GB RAM DDR5+ |
Desteklenen Diller:
- Ses: English
- Metin: English
Oyun Hakkında Görseller:
Ios:
Minimum | Önerilen |
İşletim Sistemi OSX 10.0+ (Yalnızca 64-bit Sistemler) | İşletim Sistemi 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir |
İşlemci 2.2 GHz Çift Çekirdek | İşlemci 2.9 GHz Çift Çekirdek |
Hafıza 2 GB RAM | Hafıza 4 GB RAM |
Depolama 350 MB Kullanılabilir alan | Depolama 400 MB Kullanılabilir alan |
Diğer 512 MB RAM | Diğer nVidia GeForce GT 750M GPU, 2GB GDDR5 |
Desteklenen Diller:
- Ses: English
- Metin: English
2.Oyunumuz:
Rage2:
Oyunumuzun asıl fiyatı 299 Türk lirası
Geliştirici: Id Software, Avalanche Studios | Yayıncı: Bethesda Softworks | Çıkış Tarihi 19 Şubat 2021 |
Derecelendirme: - | Platform: Windows |
Sistem Gereksinimleri:
Minimum | Önerilen |
İşletim Sistemi Win7, 8.1 veya 10 (64 Bit sürümleri) | İşletim Sistemi Win7, 8.1 veya 10 (64 Bit sürümleri) |
İşlemci Intel Core i5-3570 veya AMD Ryzen 3 1300X | İşlemci Intel Core i7-4770 veya AMD Ryzen 5 1600X |
Bellek 8 GB | Bellek 8 GB |
Depolama 50 GB | Depolama 50 GB |
Ekran Kartı Nvidia GTX 780 3 GB veya AMD R9 280 3 GB | Ekran Kartı Nvidia GTX 1070 8 GB veya AMD Vega 56 8 GB |
Oyun Hakkında Görseller:
Son düzenleme: