- Konular
- 2
İndir:Dosyatc
VirusTotal:VirusTotal
Nasıl düzenleneceği ve çalıştırılacağı ile ilgili konu gelecektir .
Attığınız dosyayı indirip baktım galiba derlemeden atmışsınız source code var sadece zip içerisinde.Sağolun.
Merhaba, Türkçe yazımı ve imla kurallarında sorun yaşıyor gibisiniz. Bunların öğrenimi için internet sitelerinde birçok ders var. Eğer öğrenemezseniz Discord üzerinden bana ulaşın. İyi günler iyi forumlar dilerim.@OkanOzturk Kod açık kaynak kodlu ve sorunsuz çalışıyor . Nasıl çalıştıracağım dersende İlk Visual Studio 2019 Professional indirmelisin .Ve uygulama içinden .net masaüstü geliştirmeyi seçmelisin .Eğer C# bilmiyorsan editlersin bilmiyor sanda ya bana discordan ulaş yada yeni konumu bekle .
Discord :{MirzaP}#4187
Bide noktadan sonra "ve" gelmez.@OkanOzturk Kod açık kaynak kodlu ve sorunsuz çalışıyor . Nasıl çalıştıracağım dersende İlk Visual Studio 2019 Professional indirmelisin .Ve uygulama içinden .net masaüstü geliştirmeyi seçmelisin .Eğer C# bilmiyorsan editlersin bilmiyor sanda ya bana discordan ulaş yada yeni konumu bekle .
Discord :{MirzaP}#4187
çocukla dalga geçmeyin ya ekrndırnedutbdrytrMerhaba, Türkçe yazımı ve imla kurallarında sorun yaşıyor gibisiniz. Bunların öğrenimi için internet sitelerinde birçok ders var. Eğer öğrenemezseniz Discord üzerinden bana ulaşın. İyi günler iyi forumlar dilerim.
evet gardaşşvisual studio 2019 ilemi yapacağız dc den anlatırmısın