Yeni Minecraft Oyunu Geliyor! | Minecraft Legends

avnnn

Genel Moderatör
Katılım
16 Şub 2020
Konular
271
Mesajlar
875
Çözümler
2
Tepki puanı
1,138
Puanları
7,910
MinecraftLegends_KeyArt_HEADER.jpg

MİNECRAFT EFSANELERİ​

2023'te çıkacak yeni bir aksiyon strateji oyunu

Oyuncularımız Minecraft aracılığıyla sonsuz hikayeler yarattılar: yaratıcılık, cesaret ve dostluk - ama aynı zamanda yenilgi, fedakarlık ve yeni başlangıçlar.

Hikayeler güçlüdür. Efsaneler bize neyin geçtiğini ve neler olabileceğini öğretir. Hem geçmiş nesiller hem de gelecek nesiller ile aramızda bir köprü oluşturuyorlar.

Bugünden başlayarak, size başka bir hikaye anlatmak istiyoruz – maceracıların tıslama, inilti veya kemik takırtısını duyduklarında üşümediği, barış içinde bir arada yaşama hakkında. Ve korkunç bir gücün bu pastoral dünyayı sonsuza dek bozmakla tehdit ettiği an. Bu, Overworld of Minecraft Legends hakkında bir hikaye.



HİKAYE​

Minecraft Legends, Overworld'ün aç domuzların istilasına karşı birleşme hikayesini anlatan yepyeni bir oyundur. Efsaneye göre, sadece Overworld'ün mob'larını bir araya getirebilir ve evlerini savunmalarına yardımcı olabilirsiniz. Katılacağınız olaylar ne gerçek ne de kurgu; onlar sadece köylüden köylüye aktarılan bir masalın parçası. Overworld'ü kurtarmak için bayrağını kaldıran büyük kahramanın hiçbir kaydı veya kanıtı yok - geriye kalan tek şey güçlü bir efsane.

OYUN​

Minecraft Legends, benzersiz bir aksiyon strateji oyunudur. Özünde strateji unsurları vardır, ancak mekaniği, aksiyon oyunlarının sürükleyiciliğinden ilham almıştır. Tanıdık ama birçok yönden yeni Overworld'ü üçüncü şahıs bakış açısıyla keşfedeceksiniz. Barışçıl yerleşimleri savunacak ve Nether yolsuzluklarının yayılmasını durdurmak için domuz sürüleriyle savaşacaksınız. Liderlik ettiğiniz her savaşın merkezinde, müttefiklerinizin yanında savaşırken onlara yön veriyorsunuz. Önümüzdeki aylarda domuzların istilasını püskürtmek gibi devasa bir görevi nasıl başaracağınız hakkında daha fazla bilgi vereceğiz.

1655116734312.png
1655116742084.png
1655116793679.png


YAPIMI​

Legends henüz sadece bir fikirken oluşuyor, mevcut iki oyunumuz Minecraft ve Minecraft Dungeons ile ellerimizin zaten oldukça dolu olduğunu biliyorduk. Minecraft Legends'ın gerçekten parlamak için uygun deneyime ve odaklanmaya ihtiyacı olduğundan, oyunu hayata geçirmek için bizimle birlikte çalışan Vancouver merkezli bir stüdyo olan Blackbird Interactive (BBI) ile ortak olmaya karar verdik.

BBI, özellikle strateji türünde zengin bir oyun tasarımı deneyimine ve Minecraft Legends üzerinde çalışan özel bir geliştirme ekibine sahiptir. Onların güçlerini bizimkilerle birleştirmek, oyunun benzersiz kişiliğini ortaya çıkardı. BBI'daki yetenekli ekiplerle yaptığımız işbirliğinden heyecan duyuyoruz ve bir Minecraft strateji oyununun eğlencesini yaşamanız için sabırsızlanıyoruz.

BİR EFSANE​

Minecraft Legends'ın oyunculara sunacağı yeni maceralar için inanılmaz heyecanlıyız ve umarız siz de öylesinizdir. Minecraft Legends dünyası hakkında daha fazla şey ortaya çıkardıkça en son güncellemeleri almak için bizi izlemeye devam edin ve bizi @legends_game adresinden takip edin!
 
Katılım
8 Haz 2022
Konular
16
Mesajlar
81
Çözümler
1
Tepki puanı
432
Puanları
2,710
Görseller harika duruyor sadece Görseller için bile oynanir
 

Sperayz

Yönetici
Katılım
13 Mar 2022
Konular
70
Mesajlar
405
Tepki puanı
400
Puanları
4,561
Minecraft için yeni bir evren. Ek olarak görsellerin güzelliğinden bahsetmesem olmazdı :). Emeklerine sağlık.
 
Katılım
20 Haz 2022
Konular
6
Mesajlar
111
Tepki puanı
45
Puanları
2,760
Grafik bakımından çok güzel duruyor. 2023'ü sabırsızlıkla bekliyorum.