The Last of Us Remake 6 dakikalık oynanış videosu sızdırıldı

Diezombie92

Yazar Şefi
Katılım
15 Kas 2019
Konular
29
Mesajlar
81
Çözümler
1
Tepki puanı
88
Puanları
2,610
Hayranların merakla beklediği ilk oyunun yeniden yapımı olan The Last of Us Part I için 6 dakikalık yeni bir oynanış videosu sızdırıldı.

Yakında çıkacak olan orijinal The Last of Us'ın yeniden yapımı The Last of Us Bölüm 1 için altı dakikalık yeni oynanış görüntüleri sızdırıldı. Yeniden yapıma dair sızıntılar gittikçe artıyor ve artık oyuna dair bir şeyler görmeye başladık. Uzun süren bekleyişin ardından sonunda ilk ciddi oynanış görüntüleri de geldi.

The Last of Us Part 1 Oynanış Videosu Sızdırıldı!​

XboxEra ortak kurucusu Nick Baker tarafından sızdırılan üç farklı klipte oyunun bilindik görevlerinden birinin yapıldığını görebilirsiniz. Ancak kendisinin de belirttiği gibi kliplerin çekildiği oyunun sürümü belli değil ve büyük ihtimalle çok eski bir sürümden görüntüler alınmış. Yani finalde karşılaşacağınız oyun bu şekilde görünmezse şaşırmayın. Sızıntının sahibi Nick Baker durumu şöyle özetliyor:

"Ah... işte biraz daha savaş: #lastofusremake https://t.co/Er1pgVTv6"

"Yeni tezgahları görmek isteyen var mı? Oldukça havalı görünüyorlar: https://t.co/DE3vGH247Y"

"Bu, görünüşe göre HDR olmayan bir görüntü. Biraz daha iyi ama yine de bir dokunuş soluk, bu yüzden bunun bir yakalama sorunu olduğunu düşünüyorum: https://t.co/VUGJkJ9kQk"

Oyundaki yeni çalışma masalarını da yayınlanan kliplerde görmek mümkün. Silahlarınızı geliştirmek için kullanacağınız bu sistemi de ilk kez bu videoda görmüş olduk. İlk oyunun yeniden yapımı olarak karşımıza çıkacak The Last of Us Part 1 için sızdırılan oynanış klipleri uzun zaman sonra gördüğümüz ilk ciddi oynanış görüntüleri oldu.

The Last of Us Part I için 6 dakikalık oynanış videosu sızdırıldı

Oyun Sadakat modunda kare hızı yerine çözünürlüğe ağırlık verecek ve 4K'da 40 FPS'ye ulaşmayı hedefliyor. Performans modunda ise dinamik çözünürlük ile 60 kare hızı sabit olarak çalışacak. Ayrıca destekleyen televizyonlar için VRR modunun kilidini açmak da mümkün olacak.
 
Son düzenleme:

avnnn

Genel Moderatör
Katılım
16 Şub 2020
Konular
271
Mesajlar
875
Çözümler
2
Tepki puanı
1,138
Puanları
7,910
Bu adamlar yapıyor ya! Emeğine sağlık.
 
Katılım
8 Haz 2022
Konular
16
Mesajlar
81
Çözümler
1
Tepki puanı
432
Puanları
2,710
gerçekten harika bir oyuna benziyor zaten sızdırılmayan oyun kalmadı.. Emeğine sağlık.