Potion Craft: Alchemist Simulator İncelemesi

Katılım
20 Haz 2022
Konular
6
Mesajlar
111
Tepki puanı
45
Puanları
2,760
Potion Craft: Alchemist Simulator

Potion Craft, bağımlılık yaratan ancak rahatlatıcı bir deneyim yaratmak için benzersiz zanaatkarlık ve keşif sistemlerini Orta Çağ’daki perakende eğlencesiyle harmanlayan bir oyundur.

Oynanış

Oyunun asıl olayı olayı iksir yapımı diyebiliriz. Elimizdeki malzemeleri kullanarak sahip olduğumuz simya haritasında hareket ederek yeni iksirler keşfetmeye çalışıyoruz. Her bitki, malzeme haritada farklı biçimde hareket etmemizi sağlıyor. Malzemeleri kullanmak için iki yöntemimiz var ya havanda ezerek ya da doğrudan kazana ekleyerek gibi seçenekler mevcuttur. Havanda ezerek kullandığımız malzemeler bize iki katı fazla hareket şansı veriyor.

potion-craft-1foyx.jpg


Haritadan bahsedecek olursak malzemelerin sağladığı hareket kabiliyeti ile haritada bulunan belirli iksir şişelerine gitmeye çalışıyoruz. Bu bölgelerde bazı engeller mevcut. Bu bölgelere girer yada fazla yaklaşırsak iksirimiz başarısız oluyor ve başa dönüyoruz. Doğru noktalara geldiğimizde ise ateşi körükleyerek iksirimizi elde ediyor ve istersek bunu defterimize kaydedip sonrasında hızlıca üretebiliyoruz. İksirin gücü ise haritada ne kadar isabetli olduğumuzla ilgilidir. Ayrıca yapımda hangi bitkileri kullandığımız, izlediğimiz rotayı değiştirdiğinden iksirin birden fazla tarifini bulabilir, elimizdeki malzeme yönetimini de ona göre şekillendirmek mümkün.

potion-craft-alchemist-simulator-pc-game-steam-wallpaper-4.jpg


Size oyunun detayına girmeden anlatmaya çalıştım. Oyunu beğendiyseniz ve daha detaylı bir anlatım görmek istiyorsanız bıraktığım linke tıklayarak izleyebilirsiniz.




Oyunu beğendiyseniz bıraktığım linkten oyunu uygun bir fiyata alabilirsiniz.



Oyun ile alakalı görüşlerinizi yorumlar kısmına yazabilirsiniz. İyi hafta sonları Oyuncular Şehri Sakinleri.
 
  • Beğen
  • Vaov!
Tepkiler: Dolica ve ZussaDM