avnnn

Genel Moderatör
Katılım
16 Şub 2020
Konular
271
Mesajlar
875
Çözümler
2
Tepki puanı
1,138
Puanları
7,910
spookierfall-header.jpg


KORKUTUCU SPOOKIER FALL
Tüyler ürpertici olay geri dönüyor – her zamankinden daha ürkütücü!

Geçen yılki Spooky Fall yeterince korkutucu değilmiş gibi, Minecraft Dungeons'ın en korkunç tatili bir kez daha bize musallat olmak için geri döndü. Spookier Güz dışarı sizi korkutmak için elinden geleni yapmaya hazır, lanetli ödülleri ve canavarca mob'ların özellikle burada! 13 Ekim 13:00 UTC+1'den 2 Kasım 13:00 UTC+1'e kadar uzanan bu etkinlik, bir süpürgeyi sallayabileceğinizden daha korkunç karanlık köşelere sahip! İkna değilseniz, en sevdiğiniz pelüş hayvana sarılın ve aşağıdaki videoyu izleyin.




Korkunç, değil mi? Ve daha da korkutucu olan ne biliyor musun? Yukarıdaki fragmanı izledikten sonra kucağınıza balkabağı baharatlı latte dökmek – ki, ben kesinlikle yapmadım, sadece örnek olarak kullandım. Ancak benzersiz ve mevsime özel öğeleri kaçırma düşüncesi de korkutucu. Özellikle mükemmel Cadılar Bayramı havasına girmenize gerçekten yardımcı olan öğeler. Kıkırdayan Süpürge, Phantom Bow veya Spooky Gourdian zırh seti gibi öğeler.

spookierfall-1.jpg

spookierfall-3.jpg

spookierfall-2.jpg


Hepsi bu değil. Minecraft Dungeons'ın ürkütücü kostümlerinden hoşlanıyorsanız , Bedrock Sürümü için kendi ücretsiz Spooky Gourdian Karakter Oluşturma Setinizi de alabileceğinizi öğrenmekten heyecan duyacaksınız . Etkinlik sona ermeden Karakter Oluşturucu'dan alın ve Minecraft Dungeons'ta da mevcut olduğu için oyunlardaki görünümünüzü eşleştirin.

spookierfall-gourdian.jpg


O halde tüm platformlardaki en korkusuz arkadaşlarınızı toplayın ve bu tüyler ürpertici, zaman sınırlı etkinlikte bize katılın! Gece Modunda korkularınla ve seni bekleyen mob'larla yüzleşecek kadar cesur musun? Spookier Fall'da öğrenin! Bu arada, yedek balkabağı baharatlı latte bulabilecek miyim bir bakayım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Rospia ve Kuverti