Minecraft 2 Nedir? | Hytale

Dolica

Elmas Üye
Katılım
27 Eki 2021
Konular
30
Mesajlar
80
Tepki puanı
94
Puanları
3,610

Hytale​

maxresdefault.jpg


Hytale Nedir?​

Macera ve yaratıcılık yolculuğuna çıkın. Hytale, bir sandbox'ın kapsamını bir rol yapma oyununun derinliğiyle birleştirerek, oyuncuları sallanan kulelerin ve derin zindanların zengin ödüller vaat ettiği, prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyaya sokuyor. Hytale, kullanımı kolay ve güçlü araçlar kullanılarak blok blok inşaattan komut dosyası oluşturmaya ve mini oyun oluşturmaya kadar her şeyi destekler.

YAŞLAR İÇİN BİR ARAŞTIRMA​

Oluşturulan her manzarayı geçerken, el yapımı macera senaryolarıyla dünya tarihini bir araya getireceksiniz. Canavarlarla dolu bir büyücü kulesiyle karşılaşabilir, bir yeraltı mağarasına inebilir veya devasa bir patron canavarı yenebilirsiniz. Lansmanda mevcut olan çok çeşitli senaryolarla, iki macera aynı olmayacak.

YOLUNU SEÇ​

Hytale birçok farklı oyun stilini destekler. Kendinizi ister bir yerleşimci, ister maceracı veya zanaatkar olarak düşünün, hikaye boyunca ilerlerken yapacak çok şeyiniz olacak. Hepsinden iyisi, macera modu kooperatifte tamamen oynanabilir: bir grup arkadaş toplayın ve becerilerinizi birleştirerek dünyaya birlikte bir iz bırakın.

KÖTÜ DÜŞMANLARLA KARŞILAŞMA​

Hytale dünyası, koşuşturan yaratıklardan güçlü canavarlara kadar irili ufaklı yaratıklara ev sahipliği yapıyor. Her bölge, oyundaki en güçlü teçhizatın üzerinde nöbet tutan tehlikeli yaratıklarla birlikte kendi benzersiz vahşi yaşamına sahiptir.

VAHŞİDE USTALAŞIN​

Hytale'nin güzel biyomlarından herhangi birine kök sal. Kendi mahsulünüzü yetiştirin, evcil hayvanlarınızla ilgilenin, binekleri evcilleştirin ve keşfetmenize yardımcı olacak tekneler ve diğer araçlar inşa etmeye başlayın. Bir kulübe veya kale inşa etmeyi seçseniz de yaratıcı olmak için birçok fırsatınız olacak.

BENZERSİZ DÜNYALARI KEŞFEDİN​

Dünya nesil teknolojimiz anında gösteriler yaratırken sihir anlarını yaşayın: akan nehirler dağların içinden tüneller açar, şelaleler antik mağaralara yuvarlanır ve köpüren kaplıcalar vahşi doğanın tehlikelerinden kurtulmayı vaat eder.


 
  • Beğen
Tepkiler: Rospia ve avnnn

avnnn

Genel Moderatör
Katılım
16 Şub 2020
Konular
271
Mesajlar
875
Çözümler
2
Tepki puanı
1,138
Puanları
7,910
Muazzam bir oyun olacak gibi, sabırsızlıkla bekliyorum!
 
  • Beğen
Tepkiler: Dolica