League of Legends

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
9 May 2022
Konular
6
Mesajlar
13
Tepki puanı
18
Puanları
410
Selam OyuncularŞehri sakinleri ben Zephy Bugün herkesin bildiği oyun olan kitlesi ile ünlü League of Legends oyunundaki karakter olan "yasuo" adlı şampiyona anlatıcaz
İlk önce gelelim pasifine. Pasifi; Avarenin Yolu: yasuonun pasifi yukarıdaki barın %100 olunca bir kalkan kazanır oyunun ilerleyen safalarında seviyelerinde bu kalkan daha dayanıklı olur.
maxresdefault.jpg
Q skilli: ÇelikFırtına; bu yetenek şampiyonun elindeki kılıcı bir düz hat şeklinde hasar vermesini sağlar. Önüne gelen tüm rakiplere hasar verir.
AKTİF Q Skilli: yasuo iki kez çelik fırtına skillini rakip farm veya rakibe tuturursa 3 saniyeliğine kaldırma etkisi kazanır o kaldırma etkisi adama tutarsa ise rakip 1 saniye zıplama etkisi kazanır.
W skilli: RüzgarDuvarı: bu yetenek hedeflenen yönde rakibin tüm menzilli saldırılarını engeller. Bu etki birkaç saniye sürer.
E skilli:Atılgan Kılıç: bu yetenek yasuo nun hedeflenen rakip farm,şampiyonlarına atılmasını sağlar. Bu yetenek çelik fırtına ile birleşirse ölümcül bir dönen saldırı gerçekleşir. R skilli(ulti): Son Nefes: Yasuo havaya kaldırılmış rakiplere karşı kullanabildiği bir skilldir. Bu skill engellenemez ve aynı anda 5 kişiye bile atılır ( eğer zıplatma etkisine sahipse). OYNANIŞ: yasuo lane safhasında kırılgan bir şampiyondur lanede kolay bir şekilde çelik fırtına ile farm alabilirsiniz. 2 lvl'de takasa girmekte fayda var şampiyonun atılgan kılıç skillini yükseltip e q q atıp geri çıkabilirsiniz dikkatli olmakta fayda var.
Yasuo karakterini mağazadan 4800 mavi öz karşılığında satın alıp oyunayabilirsiniz.​
 

Sperayz

Yönetici
Katılım
13 Mar 2022
Konular
70
Mesajlar
405
Tepki puanı
400
Puanları
4,561
Emeğine sağlık.
 
Katılım
10 Kas 2019
Konular
225
Mesajlar
1,057
Çözümler
19
Tepki puanı
1,048
Puanları
8,710
Aynı konudan iki kere açıldığı için yayından kaldırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...