League of Legends | Yeni Şampiyon: Nilah!

avnnn

Genel Moderatör
Katılım
16 Şub 2020
Konular
271
Mesajlar
875
Çözümler
2
Tepki puanı
1,138
Puanları
7,910
Nilah Yetenekleri


Bot oyuncularına güzel haber, yollarına yeni bir şampiyon daha çıkıyor. Haftalarca süren spekülasyonlar ve sızıntılardan sonra, Riot sonunda bir sonraki şampiyonu açıkladı. Bel'Veth'in piyasaya sürülmesinden bu yana fazla zaman geçmemiş olsa da, Riot bir yaz acele ediyor gibi görünüyor. Nilah resmi olarak bir sonraki şampiyon olarak açıklandı. Bununla birlikte birçok kişinin merak ettiği, Nilah'ın Yetenekleri nelerdir?

Nilah tanıtım fragmanına bakıldığında çok şey görülebilir. İlginç olan, Nilah'ın yetenekleriyle ilgili sızıntıların oldukça uzakta olması. Ya bu farklı bir yapıydı ya da belki de hayranların gelecekte görebileceği tamamen farklı bir şampiyondu. Her iki durumda da, aşağıdaki fragmandaki oynanış gösterisi ile bazı yetenekleri varsayılabilir.


Yetenekler resmi olarak yayınlandığında, bu makale açıklamalarıyla güncellenecektir.

Temel Saldırı

Yeni başlayanlar için, temel saldırısı bir çeşit su kamçısı gibi görünüyor. Pelerini ile Rakan'ın menziline benziyor. Kesin olarak menzilli değil ama tamamen yakın dövüş de değil.

Yetenekleri

Evet, Nilah'ın açıkça bir çizgisi var. Bu birçok kişiyi üzecek ama onun oyun tarzına çok uygun görünüyor. İlginç olan, Nilah'ın kendi başına atılabilmesi ve hedeflenen şampiyonların arasından geçebilmesidir. Bu onun tekrar atılganlığı olsa da, buna eklenmiş bir tamirci olabilir.

Ardından, Aatrox veya Riven'a benzer bir kombo saldırı kullanarak gösterilir. İlki bir sıra halinde yere yığılırken, diğeri rakip şampiyonları süpürür. Yine bu, bir düşman şampiyona gerçekten vurmakla bağlantılı olabileceği gizli bir tamirciye sahip gibi görünüyor.

Ardından Twisted Fate'ten bir Altın Kart bağışlar. Onun etrafında dans ederken, Samira'nınkine biraz benzer şekilde zamanlanması gerekiyor gibi görünüyor. Ama aynı zamanda dost birimlere atıldıktan sonra onlara geçebileceği bir hız tutkunu da verebilir.

Son olarak, nihai olarak görünen şey, kendisini kuşatması, düşmanları içine çekmesi ve sonra onlara zarar vermesidir. Yine bu, Samira ile ilişkilendirilebilir, ancak daha çok eski Galio Ultisi'ne benziyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Rospia

Sperayz

Yönetici
Katılım
13 Mar 2022
Konular
70
Mesajlar
405
Tepki puanı
400
Puanları
4,811
Detaylı bir anlatım olmuş, emeklerine sağlık.