Kha'Zix - Şampiyon Tanıtımı, Rün Dizilimi ve Eşya Seçimleri

Katılım
10 Ara 2019
Konular
51
Mesajlar
79
Tepki puanı
253
Puanları
2,960
kumların muhafızı.png

Kha'Zix
Hiçlik Yağmacısı
zorluk.png

Hikayesi:
Hiçlik büyür ve Hiçlik uyum sağlar; bu gerçekler hiçbir Hiçlik yaratığında Kha'Zix için oldukları kadar belirgin değil. Tamamen evrim üzerine kurulu ve sürekli değişen bu dehşet verici yaratık, hayatta kalmak ve güçlü rakipleri katletmek için doğmuş. Bu işte ne zaman başarısız olsa avını öldürmenin yeni ve daha etkili yollarını geliştiriyor. Başlangıçta düşünme yetisi bulunmayan bir canavar olan Kha'Zix'in zekâsı, zamanla en az gövdesi kadar gelişti. Yaratık artık avlarını önceden planlıyor ve hatta kurbanlarının yüreklerine saldığı korkuyu bir araç olarak kullanıyor.
Yetenekleri:

pasif.png
Pasif - Görünmez Tehdit
Takım arkadaşlarından uzakta kalan rakip şampiyonları işaretler. Kha'Zix'in yeteneklerini, tek kalmış şampiyona özel etkileşimler ortaya çıkartarak ekstra fiziksel hasar verir. Kha'Zix rakip takımdaki şampiyonlar tarafından görülemediği zaman Görünmez Tehdit oluşur ve bir rakip şampiyona yaptığı ilk düz vuruşu ekstra büyü hasarı verir ve vurduğu kişiyi kısa süreliğine yavaşlatır.

q.png
Q - Korkularından Beslen
Seçtiği hedefe fiziksel hasar çıkarır. Bu çıkardığı fiziksel hasar, takım arkadaşlarından uzaklaşmış hedeflerde ekstra artış gösterir. Kha'Zix Q yeteneğini geliştirir ise takım arkadaşlarından uzakta kalmış rakip şampiyonu katlettiğinde bekleme süresinin küçük bir kısımını azaltır. Kha'Zix düz vuruşlarında ve Korkularından Beslen'de ek menzil kazanır.

w.png
W - Hiçlik Dikenleri
Kha'Zix, patladığında isabet alan rakip şampiyonlara fiziksel hasar veren dikenler atar. Patlamanın olduğu alanda ise Kha'Zix de belirli miktarda iyileşme gösterir. Diken Dizisi Geliştirmeyi yaptığında, Hiçlik Dikenleri koni şeklinde üç diken atar, isabet ettirdiği rakip şampiyonları veya canavarları yavaşlatır ve rakip şampiyonları 2 saniyeliğine görünür hale getirir. Takım arkadaşlarından uzaklaşmış rakip şampiyonlar ekstra yavaşlar.

e.png
E - Çullan
Kha'Zix seçtiği alana zıplar ve indiği bölgeye fiziksel hasar çıkarır. Kanat Geliştirmeyi yapar ise, E yeteneğinin menzilinde 200 birim artış meydana gelir ve şampiyon öldürdüğünde ya da asist kazandığında bekleme süresi yok olur.

r.png
R - Hiçlik Saldırısı
6,11,16. yetenek seviyesinde R yeteneğine verdiğinde, Kha'Zix'in yeteneklerinden birini geliştirmeye o yeteneğe ek bir özel etki kazandırır. R yeteneği kullanıldığında, Kha'Zix görünmez hale gelir ve Görünmez Tehdit'i aktifleştirir ve hareket hızında artış meydana gelir. Kha'Zix, R yeteneğini geliştirir ise Hiçlik Saldırısı'nın Görünmezlik süresi artar ve yetenek bir kullanım daha elde eder.

Yetenek Geliştirme Sırası:
skil veriş.png

Rün:




Eşya Seçimleri:

Sihirdar Büyüleri:

Sıçra - Çarp
Başlangıç Eşyaları:

Közbıçak - Doldurulabilir İksir - Görünmez Totem
İlk Eşya:

ilk item.png

Youmuu'nun Hayaletkılıcı
İlk Çizme -------- Son Çizme
--------
Çizme -------- Ionia Çizmeleri
İlk 3 İtem:

Youmuu'nun Hayalet Kılıcı > Gecenin Kıyısı > Draktharr'ın Gece Kılıcı
Oyun Sonu:

Kostümler:
Meka Kha'Zix 1350 RP (Riot Points)

Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2012

Kumların Muhafızı Kha'Zix 975 RP (Riot Points)
Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014

Ölüm Çiçeği Kha'Zix 975 RP (Riot Points)
Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016

Sonsuz Karanlık Kha'Zix 1350 RP (Riot Points)
Çıkış Tarihi: 3 Mayıs 2017

Şampiyonlar Şampiyonu Kha'Zix 1350 RP (Riot Points)
Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2018

Uzay Serüveni Kha'Zix 1350 RP (Riot Points)
Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2020


Bir şampiyonun daha sonuna geldik. Bir sonraki şampiyonda görüşmek üzere, vadide bol şans!
 

avnnn

Genel Moderatör
Katılım
16 Şub 2020
Konular
271
Mesajlar
875
Çözümler
2
Tepki puanı
1,138
Puanları
7,910
Anlamsız güçlü bir şampiyon, emeğine sağlık.
 
  • Aşık Oldum!
Tepkiler: Kuverti