Five Nights at Freddy's

Katılım
9 May 2022
Konular
6
Mesajlar
13
Tepki puanı
18
Puanları
410


download.jpg


Selamlar OyuncularŞehri sakinleri bugün sizi yerinizden zıplatacak korkunun aniden gelen bir şey olduğunu hatırlatacak popüler küt bir yapım olan Five Nights at Freddy's oyununu ele alıcağız. Bu oyun ile korkularınızı hatırlayacak ve yeni korkular kazanacaksınız bu oyun klasik bir jumpscare oyunu olsa bile mekanlar ve olay örgüsünün mükemmel işlenmesi sebebiyle korkularınız küçük tontiş bir ayı yönetecek.


download.jpg
Oyunumuzun mekanı bir pizzacı bu pizzacıda sabahları çalışan ve akşamları uyku modunda olan animetronikler mevcuttur.Animetronik de ne be der dediğinizi duyar gibiyim! Kısaca animetronik; demir iç iskeleti sayesinde ayakta duran hareket eden robotlardır kendi bilinçleri yoktur.

Bu oyundaki animetroniklerimiz sırayla freddy,foxy,bonnie,chika olarak toplam 4 ana animetroniğimiz vardır oyunda ek olarak 5 ci gecede aktif olan golden freddy vardır. Her animetroniğin kendi jumpscare i vardır.Bu kadar anlatım yeter sıra mekaniklere geçelim.

download.jpg
Oyunda toplam 3 ana ögemiz vardır şarj kapılar ve kameralar. Kamera: oyundaki kamera animetroniğin nerde olduğunu göstermektedir ama bu yararlı eşyanın da bir - si olucak tabii ki kamera kullanımı enerji tüketir unutmayın enerji herşeydir. Kapılar; kapı animetroniğin jumpscare atmasını engeller ve oldukçu şarj götür ür.

download.jpg
Kamera: oyundaki kamera animetroniğin nerde olduğunu göstermektedir ama bu yararlı eşyanın da bir - si olucak tabii ki kamera kullanımı enerji tüketir unutmayın enerji herşeydir.Yukarıda gördüğümüz kameralardan bir karedir.
download.jpg
Kapılar; kapı animetroniğin jumpscare atmasını engeller ve oldukçu şarj götürür.Yukarıda gördüğümüz kare ise kapılarda gözüken animetroniklerden birisidir
eğer böyle bir şey başınıza gelirse DOOR tuşuna basarak kapıyı kapatabilirsiniz.

download.jpg
Şarj ; Bu oyunun yapı taşıdır Mona lisadaki renkler neyse bu da odur. Şarj biter ise işte o zaman güvenliksiz kalıyorsunuz ne kapı ne de kamera. Hiçbirini kullanamıyorsunuz. Oyunu kazanmak için en uygun şekilde sarjını azalt güvende kal saat 6 ya kadar yaşamak için dua et.
sol altta sarj kısmı yeşil olarak belirtilmiştir.

Gelelim oyunun konusuna:
Oyunun konusu: Bizim çalıştığımız pizzacıda 5 adet çocuk oldürülür bu öldürmelerin animetroniklerden gerçekleştiği düşünülür çünkü animetroniklerin ağızlarından kötü kokular gelmektedir bu sebeple animetronikleri akşamları gözlememiz için bizi işe atarlar.

kendi düşüncem: Bu oyun gerçekten zaman vermek gerçekten zevkli vakit geçirmenize yol açar birde yanınızda arkadaşınız varsa doymayın zevkinize


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ​

  • MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: XP,Vista,Windows7
    • İşlemci: 2 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon or equivalent
    • Bellek: 1 GB RAM
    • Ekran Kartı: 1 GB
    • DirectX: Sürüm 9.0
    • Depolama: 250 MB kullanılabilir alan
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğen
Tepkiler: ZussaDM ve Rospia

Sperayz

Yönetici
Katılım
13 Mar 2022
Konular
70
Mesajlar
405
Tepki puanı
400
Puanları
4,811
Mükemmel bir detay bu oyunun forumda olmasına sevindim, emeklerine sağlık.