Maalesef benim bilgim yok ama, Fiko'nun dediği mantıklı geldi deneyebilirsin.Komutu kullandığın zaman sohbette İngilizce yazan cümleyi kodlamada bulup onu değiştirebilirsin, galiba böyle Türkçe yapabilirsin.
Merhabalar değerli forum üyeleri başlıktata bahsettiğim gibi advencedclans pl sindeki clan komutunu lonca yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ne denediysm olmadı
şimdiden teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 3796
commands:
clan:
description: sum desc
aliases: [lonca, klan]
denedim fakat yine olmadıKod:commands: clan: description: sum desc aliases: [lonca, klan]
Böyle denermisin?
plugin.yml editledikten sonra tekrar .jar içine atıyorsunuz değil mi?denedim fakat yine olmadı
direk jarın içindeki plugin.yml yi editliyorum böyle olması gerekmiyomuplugin.yml editledikten sonra tekrar .jar içine atıyorsunuz değil mi?
plugin.yml masaüstüne alıp editleyip sonra .jar içine tekrar atıp denermisiniz?direk jarın içindeki plugin.yml yi editliyorum böyle olması gerekmiyomu
denedim fakat yine olmadıplugin.yml masaüstüne alıp editleyip sonra .jar içine tekrar atıp denermisiniz?
Eklentiyi editledikten sonra sunucuyu tamamen kapatıp yeniden başlatıyorsunuz değil mi?denedim fakat yine olmadı
evetEklentiyi editledikten sonra sunucuyu tamamen kapatıp yeniden başlatıyorsunuz değil mi?