2022'nin En İyi Oyuncu Mouse'leri!

avnnn

Genel Moderatör
Katılım
16 Şub 2020
Konular
271
Mesajlar
875
Çözümler
2
Tepki puanı
1,138
Puanları
7,910
1.png


En iyi oyun faresi sorunsuz, hızlı, güvenilir ve çeşitli oyun türlerine ve oyun tarzlarına uyarlanabilir. Testlerimiz için, düğme ağırlıklı MMO tekliflerinden eşleştirilmiş FPS hızlandırıcılarına kadar her şeyi kapsayan bir dizi farklı oyun faresi türüne bakmaya çalıştık. Amaç, etrafta dolanacak, oyun alışkanlıklarınıza ayak uyduracak ve parmak uçlarınızı doğru tedavi edecek bir şey bulmak.

PC oyunları için bir kontrol cihazının klavye ve fareye karşı kullanılması konusundaki büyük tartışmada, ikincisi birçok kişi için tacı alır, ancak bu, oynadığınız oyunların türüne bağlıdır. Hız ve doğruluk, birinci şahıs nişancı oyunlarında bir denetleyicinin sağlayabileceği bir şey değildir ve bir denetleyici tercih etseniz bile, stick drift devreye girdiğinde yedek olarak harika bir oyun faresine sahip olmak her zaman iyidir.

Bir oyun faresi kalite, özellikler ve ergonomi açısından büyük farklılıklar gösterebilir. MOBA oyuncuları için en iyi fare , bir CSGO oyuncusunun kullanabileceği en hafif fareden farklı olacaktır. Benzer şekilde, bugün çok daha fazla kablosuz seçeneği bulacaksınız ve yalnızca kablosuz çalışma arıyorsanız, bunları en iyi kablosuz fare kılavuzunda derledik. Kablolu veya kablosuz, hafif veya ağır veya düzinelerce programlanabilir düğmeyle kaplı, sizin için orada bir fare var. Ve sizin için en iyi oyun faresinin de yüzlerce dolara mal olması gerekmez; bazı harika bütçe seçenekleri bulduk.

Yıllar boyunca düzinelerce oyun faresini test ettik ve onları zaman ayırmaya değer olanlara kadar kaynattık. Ve yeni bir oyun faresi satın alıyorsanız, neden kurulumunuzu en iyi oyun klavyelerinden biriyle tamamlamayasınız ? Aksi takdirde, biraz dengesiz bir performans sergileyeceksiniz.

2.png

1. Razer DeathAdder V2​

ÖZELLİKLER​

DPI: 20.000
Sensör: Optik
Arayüz: USB
Düğmeler: 6
Ergonomik: Sağ elini kullanan
Ağırlık: 82g (2.9oz)
Pil ömrü: Yok

BUGÜNÜN EN İYİ FİYATLARI
amazon bağlantısı.

3.png

2. Logitech G203 Lightsync​

ÖZELLİKLER​

DPI: 8.000
Sensör: Optik
Arayüz: USB
Düğmeler: 5
Ergonomik: Sağ elini kullanan
Ağırlık: 85g (3,0 oz)
Pil ömrü: Yok

BUGÜNÜN EN İYİ FİYATLARI
amazon bağlantısı.

4.png

3. Razer Naga Pro​

ÖZELLİKLER​

DPI: 20.000
Sensör: Razer Focus+ optik sensör
Arayüz: Kablosuz, USB, Bluetooth
Düğmeler: 19+1'e kadar programlanabilir düğmeli 3 değiştirilebilir yan plaka
Ergonomik: Sağ elini kullanan
Ağırlık: 117g (4,1 oz)
Pil ömrü: 150 saat

BUGÜNÜN EN İYİ FİYATLARI
amazon bağlantısı.

Oyun farelerini nasıl test ederiz?​

Yapı kalitesi, düğme yerleşimi ve şekil konusunda iyi bir fikir sahibi olmak için yeterince oyun faresi kullandık. Fare tasarımının bu yönleriyle ilgili görüşlerimiz doğal olarak özneldir, ancak aynı zamanda iyi bilgilendirilmişlerdir. Oyun farelerini test etmenin zor yanı, denklemin diğer kısmını analiz etmektir: performansı, titremeyi, açı yakalamayı, ivmeyi ve mükemmel kontrol hızını izlemek ve bu sorunların her birinin fare kullanma deneyimini nasıl etkilediğini belirlemek.

Bunun için Mouse Tester gibi uygulamalar kullanışlıdır. Bu yazılımı, kullandığımız farelerle ilgili göze çarpan sorunları tespit edip edemeyeceğimizi görmek için kullandık. Bununla birlikte, test ettiğimiz her oyun faresinde, fare sürücülerinde varsayılan olarak açı yakalama ve hızlandırma devre dışı bırakıldı (ancak bir fare, sensörün kendisiyle ilgili sorunlardan dolayı hızlanma gösterebilir) ve hiçbir zaman göze çarpan performans sorunlarıyla karşılaşmadı.
 

Sperayz

Yönetici
Katılım
13 Mar 2022
Konular
70
Mesajlar
405
Tepki puanı
400
Puanları
4,561
Ben tarafımı 1. mause üzerinden kullanıyorum :), emeklerine sağlık.
 
Katılım
8 May 2022
Konular
0
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
1,505
Ben de tarafımı 2. mause üzerinden kullanıyorum :D Emeklerine sağlık.