Katılım
24 Kas 2019
Konular
11
Mesajlar
26
Tepki puanı
33
Puanları
1,560
Untitled-1.png



2020 Yılınca çıkacak 5 film

Selamlar Forum ailesi! Bugün sizlerle birlikte 2020 yılında çıkacak 5 yeni filmi ve çıkış tarihlerini konuşacağız. Hazırsanız biraz gevşeyin ve sıcak çikolatanızdan bir yudum alarak aşağı kaydırın!

1-) Black Widow


Black-Widow-Wallpaper-4k-HD-3840x2160.jpg


Güzeller güzeli başrol oyuncusu ve Marvel sinematik evreninin şüphesiz en iyi en sevilen karakterlerinden olan Blackwidow filmi bizleri 1 Mayıs'ta bekliyor!.
Konusu itibarıyla bizlere bir "Aile filmi" yaşatacak olan filmde Captain America: Civil War ile Avengers: Infinity War arasındaki bir zaman dilimi anlatılıyor ve Blackwidow'un karanlık geçmişi ve ailesi ile yüzleşmesi bu filmde konu ediliyor. Filmde Blackwidow'un kardeşi olarak Belova'dan bahsedilmekte. Uzun süredir hayranlar tarafından beklenen bu filmde bir de iki ölümcül kötü adamımız bulunuyor: Taskmaster ve Kızıl Muhafız! bu abilerimiz Natasha ve kardeşini epey zorlayacak gibi görünüyor. Filmin çıkış tarihi 1 Mayıs olarak verilse de son söylentilere göre ertelenmesi yüksek bir ihtimal gibi görünüyor. Son haberler için takipte kalınız.

2-) Godzilla vs. Kong

09-godzilla-vs-kong-film.jpg


Bu iki efsanenin bir arada olduğu filmin çıkış tarihi 22 Mayıs olarak belirtilmekte.
Godzilla ve King Kong gibi efsanelerin sinemanın tarihi bölgelerinde önemli yere sahip canavarları hep beraber bir araya getirecek şekilde yeni bir sinema evreni kurmayı hedefleyen stüdyo, Canavar Evreni adı verilen bu evreni yavaş yavaş güçlendirip şekillendiriyor . Bu evrenin ilk yapı taşlarından olan Godzilla filmi 2014 yılında peyaz perdeye girmiş, onu 2017 yapımı Kong: Skull Island izlemişti. Ve yine aynı evrende geçen Godzilla: King of the Monsters filmi ise önceki günlerde izleyicilerle buluştu.

Şimdiye kadar Godzilla ve King Kong’un solo filmlerini izleyicilerin önüne sunan stüdyo, 2020 yılının Mayıs ayında Godzilla vs. Kong ile bu iki efsanevi yaratığı sinema perdesinde bir araya getirecek. Detaylar için beklemede kalın!

godzilla-king-kong.jpg


3-) Red Notice

12-red-notice-film.jpg


Yaşayan efsanelerden Dwayne Johnson, 12 Haziran'da vizyona girecek Red Notice filminde yeniden bizimle birlikte. Filmin konusu: dünyanın en iyi ve en çok aranan sanat hırsızı ve eş zamanda uluslararası bir İnterpol ajanını canlandırıyor. Filmin adı, ülkemizde kırmızı bülten tarafından bilinen ve aranan suçlularının kendileri için ne kadar önemli olduğunu gösteren 8 İnterpol uluslararası kaçak arama bildirisinin en ciddi olanından geliyor. (Kırmızı Bülten) Kırmızı Bülten filminde başka önemli karakterlerde kimlerin rol konusunda henüz detaylı bir bilgi yok. Film, başlangıçta yapım şirketleri arasında tam bir kaosa sebep oldu. Bu kaos, Dwayne Johnson’ın bu film için tam olarak 20 milyon dolarlık bir sözleşme imzalamasına sebebiyet verdi. öyle ki filmin yönetmeni Marshall Thurber ise sadece 10 milyon dolar ücret alacak.

red-notice-izle-658.jpg


4-) The Croods 2

the-croods-2.jpg


Serinin ilk filmi gişede büyük iş yaptıktan sonra 2018 yılında sinemada gösterilmesi için hazırlıklara başlanmıştı. Ancak daha sonran çıkan teknik ve oyuncu sorunları yüzünden proje 2016 yılının başında direkt iptal edildi. En sonunda sorunlar geride kaldı ve serinin ikinci filmi olan The Croods 2 animasyon filminin 12 Eylül 2020’de beyaz perdeye girmesi için çalışmalar başladı. Serinin ilk filminde seslendirme sanatçıları olarak Nicolas Cage, Emma Stone ve Ryan Reynolds gibi isimler yer alıyordu ve film en sonunda “En İyi Animasyon Filmi” dalında Oscar’a aday gösterildi. Devam filminin de böyle bir ödüle aday gösterilmesi beklenmedik olmaz. Detaylar için beklemede kalın!

crood-630x250.jpg


5-) Avatar 2

19-avatar-film.jpg


En efsaneyi en sona saklayalım değil mi?
Geçen 11 yılın ardından Nihayet 18 Aralık 2020 tarihinde Avatar tekrardan bizlerle buluşacak. ilk film geldi ancak ikinci film bir türlü gelemedi. En sonunda filmin yapımcıları bu boşluğu fena kapatacak gibi. Çünkü geçen 10 yıl içinde tam dört Avatar filmi çekilmesi planlandığı açıklandı. Filmin ikinci serisi dediğimiz gibi 2020 yılının Aralık ayında izleyici ile buluşacak . Filmin bütçesi, tam 1 milyar dolar. (Evet yanlış okumadınız o_O) Tecrübeli yönetmenlerden James Cameron, ikinci Avatar filminin dikkat çekici olması için şimdiki yıllarda kullanılan en son teknolojilerin hepsinin sinemaya uyum göstermesini bekledi. Hikâye; Jake, Neytiri ve çocuklarını ele alan bir aile hikayesi olacak. İlk filmden bazı karakterler hayatını kaybetse de bazı önemli ve yer edinmiş isimler de yeni filmde kendilerine yer bulacak. Yeni gelenler arasında, Fear the Walking Dead dizisinden bildiğimiz Cliff Curtis’i, önemli bir klanının lideri Tonowari’yi, güçlü ve canlı olarak belirtilen önemli bir karakter olan Varang’ın ise Game of Thrones dizisinde rol alan Oona Chaplin hayat veriyor. Bir grup genç oyuncuyu ise, genç Pandora gezegeni sakinleri rollerinde görmemiz muhtemel. Şimdiden bu dev yapımı tabiri caiz ise dört gözle bekliyoruz. Detaylar için beklemede kalın!


unnamed.jpg





Konumuz bu kadardı. Filmlerin detayları için takipte kalın. Konumu okuduğunuz için teşekkürler, iyi forumlar!

 
Katılım
2 Mar 2020
Konular
61
Mesajlar
365
Çözümler
3
Tepki puanı
397
Puanları
3,310
Black Widow'u sabırsızlıkla beklemekteyim ^^. Evet muhtemelen ertelenecek malum CoVID'19...

Ellerinizi sık sık yıkamayı unutmayın :)
 
  • Beğen
Tepkiler: MehmetAcar
Katılım
9 May 2022
Konular
0
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puanları
355
Netflix uygulamasıyla bu filmleri ve Netflix'teki diğer birçok harika filmi izledim هنا