[+150 Aktif] - (1.8 - 1.12.2) - Anarşi Sunucuları - Modern Anarşi , Classic Anarşi , Normal Anarşi ! KURAL YOK BAN YOK .

Sunucu durumu güncelleniyor.
Katılım
6 May 2021
Konular
1
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
50
Sunucu IP Adresi
mc.aviana.network
Sunucu Sürümü
1.12.2
Sunucu Türü
Anarşi

pRmgts.png

avw3sF.png


XHCakv.png

Kuralsız Bir Dünya ve Oyun Keyfi
Anarşi sunucularının tek kuralı kuralların olmaması bu denli bizde sunucumuza kural koymadık!
Küfürmü etmek istiyorsun? serbest. Argo kelimemi kullanmak istiyorsun? serbest. Reklam yapmayamı ihtiyacın var? o zaman aviana.network


Eee! kural yoksa anti hile de yok!
Anarşi kardeşim anarşi! anarşi = hile + hile + hile dilediğince hile kullan. Gel sunucuya, spawnda öldürüyorlarmı? aç flightı uç, aç speedini bas oyun keyfini bu kadar basit.

Bir dakika?! biri ne yapabilirim mi dedi???
Yav kardeşim, ister ülkeni kur, ister şehrini kur, ister yer altı illegal işlerini kur, istersen çete topla umrumda değil. Yaratıcılık ve kabiliyet senin! dilediğini yap.

E, peki şey... Lag?
Hem Aviana diyorsun hemde Lag varmı? diyorsun. Bu iki kelimeyi bir arada kullanman çok tehlikeli olabilir. Sunucumuzda Lag/Takılma/Atma gibi sorunlar yaşadığın an Discorddayım kardeşim.

Premi-
Yav kardeşim biz oyuncularımızı düşünen bir yetkililer topluluğu olarak sence sunucuyu PREMİUMLU hale getirirmiyiz? Premiumlu/Premiumsuz gir. Kısıtlama yok :)

Sürüm ne peki?
Ne uğraşıyorsun 1.15 le 1.16 yla 1.8 gibi klasikleşmeye yüz tutmuş 1.12.2 hemde oyuncular tarafından tanınan bu sürümü sizler için sunucumuzda aktif hale getirdik.

Dupe! dupe! peki o ne olacak?!

D-dostum sabahtan beri Anarşi diyoruz, serbest diyoruz, illegal ortamın Anası diyoruz. Sen dupe yasakmı diyorsun? Anarşinin amacı bu değilmi zaten???
İster dupe yapıp oyunculara kit dağıt, ister kitlerini parayla sat.


SİSTEMLERİMİZ
TPA SISTEMI

UDbrSw.png

ENGELLEME SİSTEMİ
yn3QDE.png



MAKİNE BİLGİSİ
Ryzen 9 3900X
32GB Ram
1 TB SSD

Şuanlık Kapasite: 250
oyuncu



Site aviana.network
IP mc.aviana.network


BİZ KİMİZ ?
AvianaTR Adıyla 2011 Ocak Ayında İlk Faction PvP Serverimizi Açtık.Serverimizin İlerlermesi Ve Büyümesiyle Beraber birçok Oyuncu Kazandık.En Kanlı PvP Savaşları , Clan Yarışmaları , Eventleri İle AvianaTR 2011'de Yaza Damgasını Vuran Serverler Arasına Girdi.Sizler Sayesinde Eğlenceli Ve Zevkli Günler Geçirdik.Dostluk , Kardeşlik , Kin , Nefret , Sevgi , Saygı Kelimelerini Tam Anlamıyla Dolu Dolu Yaşadık.Biz Pes Etmedik , Serverimizin Başına Zaman Bir Sürü Kötü Şey Geldi Ama Belli Etmedik.Sizlerin Mutluluğu Bizler İçin Çok Önemlidir.Serverimizde Oynayan Tüm Kardeşlerimize Teşekkürü Borç Biliriz.Sizler Bizim İçin Her Şeysinizi İyi ki Varsınız Aviana Halkı !

Sunucumuzda görmek istediğiniz tüm isteklerinizi discord sunucumuzdan ya da konu altından bize belirtebilirsiniz. Elimizden geldiği sürece sunucuya yenilikler getirmek, istekleriniz doğrultusunda geliştirmek, eğlenceli dakikalar yaşayacağınız anlar sunmak için her zaman çabalıyor olacağız. Esenlikle Kalın..



Discord Sunucumuz Için Kod : aeR3484XGt

GÖRSELLER

bzhQFe.png

BtnYez.png

iuwQvj.png